Medical Lead NL

Nederland
Geplaatst 1 maand geleden

Bedrijf
Opdrachtgever is een klein farmaceutisch bedrijf met de missie om de levenskwaliteit van patiƫnten te verbeteren. De expertise ligt op het vlak van pijn en pijnbestrijding. De Nederlandse organisatie valt binnen het cluster Frankrijk/Benelux.

Functie
Het gaat hier om een hands-on rol. De Medical Lead levert medische en wetenschappelijke expertise en achtergrond aan alle activiteiten van de organisatie en draagt hierbij zorg voor zorgvuldige compliance en een goede ethical mindset. Ook draagt hij/zij bij aan medical education strategy en programma’s voor het portfolio van opdrachtgever. De Medical Lead stuurt 1 Medical Science Liaison aan.

Profiel
Je hebt langdurige ervaring (7-10 jaar) in de farmaceutische industrie binnen een Medical Affairs rol. Je hebt ervaring met het leidinggeven en aansturen van mensen. Bovendien is ervaring met het goedkeuren van materialen, governance en codes of conduct gewenst. Je bent autonoom, vriendelijk maar duidelijk en kunt goed samenwerken in/met cross-functionele teams. Je bent goed in staat keuzes te beargumenteren.
Opdrachtgever heeft een voorkeur voor een fulltime dienstverband.

Klik hier om te solliciteren


Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Clinical-Medisch

Solliciteer online